BaBuTi Buurt Enquete 2024!

Zoals wellicht bekend houdt het bestuur van bewonersvereniging BaBuTi gemiddeld om de 5 jaar een enquête in de buurt om te vragen wat u van ons, onze activiteiten en de buurt vindt.

Dit jaar doen we dat weer.

Wij willen u vriendelijk verzoeken een paar minuten tijd te nemen om deze enquete in te vullen.

Dit kunt u dien door de papieren versie (Die iedereen met de nieuwsbrief in de bus heeft ontvangen) in te vullenen bij één  van de bestuursleden in de bus te doen:

  • Jet van Olst, Bastertkamp 31
  • René Holkema, Bastertkamp 30
  • Leon van Steenwijk, Bastertkamp 14
  • Siranda de Ruiter, Ten Busschekamp 34
  • Dennis Slaat: Timmermeesterslaan 1

U kunt de enquete ook invullen via Google Forms: https://forms.gle/F2UbYWX82Paf3i5v5  

Alvast bedankt voor het invullen!

12 Juni: Buitenspeeldag 2024!

12 juni: Buitenspeeldag 2024!

Ook dit jaar organiseert BaBuTi in onze buurt de buitenspeelmiddag! Op het grasveld aan de Bastertkamp, met onder andere schminken, de stormbaan van 13,5 meter, uiteraard ook de airhockeytafel, de voetbaltafel en de springkussens!!!

Van 14.00-17.00 uur!!!

(De te gebruiken spellen onder voorbehoud van onder andere het weer.)

Extra Algemene Ledenvergadering

Het bestuur heeft inmiddels alle leden een brief gestuurd met daarin het voorstel om Dennis Slaat toe te laten treden tot het bestuur van Bewonersvereniging BaBuTi. Leden hebben tot 15 juni a.s. de tijd hier vragen over te stellen. Indien er na deze datum geen bezwaren zijn ingediend zal Dennis definitief aantreden als bestuurslid.

Voor vragen en /of bezwaren kan contact op genomen met secretariaat met vermelding van naam, lidnummer en motivatie.

Namens het bestuur, René Holkema

Nieuw bestuurslid!

Het bestuur van bewonersvereniging BaBuTi is erg blij dat zij kan meedelen dat kortgeleden buurtgenoot Dennis Slaat (woonachtig aan de Timmermeesterslaan) heeft aangegeven toe te willen treden tot het bestuur van onze buurtvereniging!

Enkele weken geleden heeft onze voorzitter Jet Dennis in een persoonlijk gesprek gevraagd, waarna hij aangaf graag toe te willen treden. Inmiddels heeft Dennis met de andere bestuursleden kennisgemaakt.

In de eerstvolgende nieuwsbrief zal hij zich voorstellen en natuurlijk bij onze komende activiteiten kunt u Dennis ook tegenkomen en kennismaken.

Om Dennis officieel te laten toetreden zal het bestuur binnenkort een extra (digitale) ALV uitschrijven.

Foto’s plantjesdag 20 april 2024

Hieronder de foto’s van de plantjesdag zoals gehouden op 20 april 2024. Door het weer was het helaas niet zo druk, maar met zijn allen hebben we toch een groot deel van de buurt van plantjes kunnen voorzien.

Iedereen bedankt voor de deelname!